Liederen

Sinds juli 2013 is de website www.vrijeschoolliederen.nl online, een grote digitale muziekbibliotheek met liederen die op vrijescholen worden gezongen. Meer dan 1500 liederen voor kleuters, onderbouw en bovenbouw zijn inmiddels beschikbaar als bladmuziek en mp3-bestanden.

De website biedt een uitgebreide keuze aan mooie, leuke en aansprekende liederen in alle denkbare genres. Via handige zoekfuncties vind je op een eenvoudige manier bekende en nieuwe jaarfeestenliederen, canons, meerstemmige liederen, kampliedjes, folksongs en tal van andere liedjes, overzichtelijk gerangschikt.

Alle liederen zijn te bekijken, te beluisteren en af te drukken. Een handreiking en een bron van inspiratie voor leerkrachten, ouders en leerlingen. De website is gratis toegankelijk.

Liederen